Dobrovolnický den - Handicap Zlín
Nacházíte se: Nástěnka / Ostatní

Dobrovolnický den

12. 6. 2023

Pracovníci ORLEN Unipetrol a Remaq se do toho u nás pěkně opřeli

 

Otrokovický Remaq, firma, která nás po desetiletí finančně i materiálně štědře podporuje, a která od letoška náleží ke skupině ORLEN Unipetrol, rozšířila své pomocné aktivity o další skvělou podobu. Osm jejich pracovníků se na den stalo našimi pracovníky. Tedy dobrovolníky.

Natírali, třídili věci, smejčili, vysávali, aby to u nás v sídle spolku a v dobročinném obchodě Dobroděj prohlídlo - jednou za čas je potřeba „udělat pořádný vítr“. Máme nově vymalováno v keramické dílně (a všechny věci zase naskládané pěkně zpátky), máme nově natřené vstupní dveře, umytá vysoká okna i žaluzie, v obchůdku je srovnané zboží i množství věci ve skladu. No stihli toho opravdu spoustu, navíc s úsměvem a v dobré náladě. Koukněte na fotky, jak to slušelo panu řediteli Liboru Večeřovi s vysavačem, paní Renatě v apartních pracovních rukavicích a jak šla práce od ruky Terezce, Martinovi, paní Radce Markové a dalším. Moc všem děkujeme za velkou pomoc. Byl to prima den.

Dobrovolnické dny mají ve skupině ORLEN Unipetrol mnohaletou tradici. Každoročně jejich pracovníci pomáhají neziskovým organizacím, se kterými dlouhodobě spolupracují a které fungují v lokalitách působnosti skupiny. Letos tomu bylo na osmi místech republiky a celkem takto tentokrát odpracovali přes tisíc hodin.

 

Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit
Zvětšit