Andělská "Křídla pomoci" nad námi - Handicap Zlín
Nacházíte se: Nástěnka / Benefice

Andělská "Křídla pomoci" nad námi

25. 8. 2023

Nadační fond Křídla pomoci pomáhá...


... a jejich dobrotu jsme okusili na vlastní kůži i my, Handicapáci.

Letos na jaře se „Křídla“ rozhodla uspořádat další, tentokrát už 8. Dobročinný trh. Spojily své síly s mnoha dalšími dobrými lidmi s touhou pomáhat. Jednak s řemeslníky, firmami a přáteli, kteří pro trh bezúplatně vyrobili spousty krásných věcí nebo vychystali desítky voňavých balíčků s nejrůznějšími dobrotami, a jednak s paní Pavlínkou Matějkovou z kavárny Cafe la Fe, která trhu poskytla voňavý azyl. Voněly tu během celého dne (19.6.2023) všechny ty bylinky, mýdla, svíčky a laskominy, ale i káva na všechny způsoby, domácí štrůdl, a troufneme si říct, že i atmosféra. Pohoda, laskavost, úsměvy...

Postarala se o ně osvědčená sestava Křídel pomoci, paní Helena Nedbálková, Pavla Kováčová, František Mikeštík, Deni Majerová, .... a řada dalších lidí s upřímností v srdci. Pěkně se zapotili. Navíc si brali na všechno to chystání, prodávání, povídání a uklízení dovolenou.  A proč? Aby z výtěžku této milé akce podpořili Dětský domov na Chrastešovské ulici ve Vizovicích a také náš Klub dětí a mládeže Handicap Zlín, v obou případech konkrétně pak letní činnost.

Děkujeme všem spřízněným duším z Nadačního fondu Křídla pomoci (a všem, co jim pomáhají) za poskytnutý finanční dar ve výši 50.000 Kč, s přispěním kterého jsme mohli letos uspořádat hlavní letošní letní akce našeho Klubu dětí a mládeže, NeSkutečný zájezd (na Pardubicku) a pohádkový Středověký tábor ve Vizovicích. Koukněte na naši nástěnku. Děkujeme za Vaše Ochranná Křídla, naši noví kamarádi... Mělo to smysl!

A mějte se všichni taky jako my - Neskutečně“ a „Pohádkově“!

Zvětšit