Anděl Páně (díl 3.) - Handicap Zlín
Nacházíte se: Nástěnka / Zimní pobyty

Anděl Páně (díl 3.)

28. 2. 2023

Na letošním týdenním zimním pobytu jsme se měli doslova nebesky!

 

V nebesích - i pod nimi - nás provázeli různými příběhy hlavní postavy z filmu Anděl Páně, teda přesněji řečeno jejich dcery - čertice Uriáška a andělka Petronelka. Byla to s nimi a všemi vedoucími a asistenty jedna velká pohádka, která by vydala na samostatné pokračování filmu. Ústředním námětem byla společná náprava  sedmi hříšníků. U něčeho jsme se zapotili, u jiného nasmáli, ale u všeho dobře pobavili i něčemu přiučili. Třeba jednoho hříšníka jsme naučili střídmosti v jídle, jiného pokoře a týmovosti, dalšího, aby nikomu moc nezáviděl, nebo jiného, aby se uměl rozdělit s druhými.
 
Teda, přiznejme, ať nejsme zas tak svatí, občas jsme se (a rádi) nechali svést čerticí i k pěkným lotrovinám, hráli třeba mariáš anebo v kostky, řádili na diskotéce (atd. – více neprozradíme a necháváme utajeno...)

Sníh nás letos minul, takže naše boby a sáně zahálely. O to více jsme během této andělsko-čertovské akademie stihli her, a o to více si užili různých akcí - ať už venku nebo pod střechou penzionu v naší milované Revice ve Vizovicích.

Handicapácké akce jsou jedinečné chvíle (a tahle nebyla výjimkou):
-    jsou „počertech“ dobré,
-    jsou vzácné jako penízky v Truhličce (které jsme společnými silami skládali),
-    jsou dobré jako třípatrový dort z bábovek (za kterým jsme doslova „létali“),
-    jsou hezké jak malované kytky nebo lepení andělé (které jsme tady vyráběli),
-    akční, třeba jako Mega-míčko-šprtec (kterým jsme se bavili u obrovského stolu),
-    originální, jako Velký bazar (nákupní horečka v našem Nebeském supermarketu),
-    zábavné, jak A-Čert kvíz (s moderátory v podobě našich svalnatých chlapců v andělských hávech)
-    a pohodové, třeba jako meditace u rozpáleného krbu...

Že nám bylo tak dobře, děkujeme všem Andělům strážným, všem dobrým duším z Reviky, a hlavně našim šikovným dobrovolníkům, kteří za námi opět „přiletěli“ shůry, byli jimi: Dave Kubeš, Tony Sedláček, Patrik Tisoň, Luke Tisoň, Jirka Weinhönig, Romanka Morávková, Káťa Chudárková, Barunka Chudárková a hlavní programové vedoucí – Kristýnka  Zábojníková a Liduška Weinhönigová (toho času +1)...

 

Zvětšit
Zvětšit